We vliegen naar de maan, varen over zee.

Reis je met ons mee?

Met de trein, een tractor of raket.

Wij gaan overal naar toe en hebben dikke pret!

Voor kinderdagverblijven en kleuterklassen

Wij bieden een creatieve en swingende dansactiviteit voor peuters & kleuters.  Deze activiteit is gekoppeld aan het Kinderboekenweek thema: Reis mee! Met beweging, muziek en materialen worden peuters en kleuters meegenomen op een magische reis die ze niet snel zullen vergeten!

De workshops zijn vanaf nu, voor de hele maand oktober te boeken.


Pakketten:

1x 45 minuten dansworkshop binnen het Kinderboekenweek thema: Reis Mee!

Dit is een eenmalige Taaldans® en Rekendans® les waarin de kinderen mee op reis worden genomen aan de hand van het boek 'André het astronautje op zoek naar Laika'. Het boek zal in deze les tot leven komen en de oefeningen kunnen op andere momenten door de leerkrachten/leidsters herhaald worden.


4x 45 minuten dansworkshops binnen het Kinderboekenweek thema: Reis Mee! – incl. eindpresentatie voor ouders.

In deze Taaldans® en Rekendans® lessenreeks gaan we meer de verdieping in. Niet alleen het boek van 'André het astronautje' komt voorbij, maar we onderzoeken ook andere voertuigen en middelen om ons te verplaatsen. Het voordeel van een reeks is, dat de jonge kinderen de tijd hebben om te wennen. Elk kind kan uiteindelijk optimaal deelnemen aan de danslessen. De laatste les is het mogelijk om een kleine presentatie te geven voor ouders.


Tarieven:

1x 45 minuten = 80 euro (vrijgesteld van BTW)

Meerdere groepen in 1 dagdeel = 15% korting.

4x 45 minuten = 260 euro (vrijgesteld van BTW)

Meerdere groepen in 1 dagdeel = 15% korting